-13%

Kinderwagen Lamsvacht / schapenvacht TREND - Werner Christ

Artikel 3 van 30
€ 49,00 € 42,50 (inclusief btw)

Merk
Werner Christ

Werner Christ Kinderwagen schapenvacht (lamsvacht) TREND 

Het Christ schapenvacht kan in elk seizoen van het jaar worden gebruikt in de kinderwagen, kinderbedje of buggy. Het is gemaakt van zacht medicinaal gelooid lamswol met een wolhoogte van 25 mm.
Het slapen op een schapenvacht is zeer rustgevend en door het natuurlijke luchtpolster dat onstaat als je kindje er op ligt onstaan er geen warmtehaarden, je hoeft dus niet bang te zijn dat het zweterig wordt. De vachtjes zijn het hele jaar te gebruiken omdat ze, door de natuurlijke werking van het wol, aangenaam warm in de winter zijn en koelend in de zomer. 

Door de gordel uitsparingen is het lamsvachtje tevens geschikt voor in 3- en 5-punts gordelsystemen. De achterkant van het vachtje is bedekt met een stof van puur katoen.

Bij normaal gebruik is het voldoende om het vachtje uit te kloppen met de hand of mattenklopper. Of laat de vacht buiten luchten. Lamswol is zelfreinigend en breekt de meeste stoffen van nature af. Moet de vacht wel worden gewassen dan is het verstandig om dit met natuurlijke reinigingsproducten te doen, zoals onze Christ C7 wasmiddel. 100% medisch lamsvel (hoogte: 25 mm), Achterkant: 100% katoen, Wasmachine en droger bestendig.

Bekijk hier onze luxe variant schapenvacht met leer op de onderzijde

Maat: 35 cm x 80 cm rechthoekig

KLIK HIER voor het C7 wasmiddel.

 

© 2020 - 2024 Equinto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel