per pagina
Sorteer op
 • AirFlow Tendon boots - Back on Track
  AirFlow Tendon boots - Back on Track

  De AirFlow Tendon boots zijn gemaakt van schokdempend materiaal.
  De sterke 3D mesh structuur zorgt samen met de ventilatie openingen aan de buitenkant voor optimale luchtcirculatie.

  € 109,90
 • -10%

  AirFlow Tendon boots met Imitatiebont - Back on Track
  AirFlow Tendon boots met Imitatiebont - Back on Track

  De Air Flow Tendon boots met imitatiebont zijn gemaakt van schokdempend materiaal. De sterke 3D mesh structuur zorgt samen met de ventilatie openingen aan de buitenkant voor optimale luchtcirculatie.

  € 135,95 € 122,95
 • -10%

  Airflow Light Fetlock Boots - Back on Track
  Airflow Light Fetlock Boots - Back on Track

  De Back on Track Fetlock Boots zijn uitgerust met air-tech en 3D mesh technologie voor maximale ventilatie en sterkte. De Fetlock Boots hebben een perfecte pasvorm en een hoge bescherming rond het kogelgewricht.

  € 78,90 € 70,95
 • Royal Strijklappen - Back on Track
  Royal Strijklappen - Back on Track

  Deze Strijklappen hebben in vergelijking met de gewone strijklappen geen elastiek op de klittenbandsluiting en zijn daarom de ideale beschermers voor jonge paarden. De beschermers bieden maximum comfort met een optimale pasvorm.

  € 48,00
 • Kniebeschermer rechts - Back on Track
  Kniebeschermer rechts - Back on Track

  De kniebeschermer Rechts wordt gebruikt bij verschillende problemen in de voorknie en weefsel rond de gewrichten. De kniebeschermer heeft 3 sluitingen van klittenband. Ook leverbaar voor het linker been.

  € 43,00
 • Combi Bandages - Back on Track
  Combi Bandages - Back on Track

  De combibandages bestaan uit twee delen; een pad van Welltex®, dat om het been gewikkeld wordt, en een elastisch deel. Te gebruiken bij training en wedstrijd, als stal- en/of transportbandage.

  € 70,00
 • Kniebeschermer links - Back on Track
  Kniebeschermer links - Back on Track

  De kniebeschermer Links wordt gebruikt bij verschillende problemen in de voorknie en weefsel rond de gewrichten. De kniebeschermer heeft 3 sluitingen van klittenband. Ook leverbaar voor Rechter been.

  € 43,00
 • Fleece Bandages - Back on Track
  Fleece Bandages - Back on Track

  De bandages zijn perfect te gebruiken voor het rijden en trainen van een paard. De bandages dienen direct op de huid geplaatst te worden. Eventueel te gebruiken met onder bandages.

  € 73,90
 • Back on Track Scandic PK Onderbandage
  Back on Track Scandic PK Onderbandage

  De Scandic PK onderbandages zijn te gebruiken bij training en wedstrijd, als stal- en/of transportbandage. De buitenkant van de Scandic PK onderbandages bestaat uit elastisch badstof.

  € 69,00
 • Back on Track Scandic PK Onderbandage
  Back on Track Scandic PK Onderbandage

  De Scandic PK onderbandages zijn te gebruiken bij training en wedstrijd, als stal- en/of transportbandage. Worden per paar verkocht.

  € 69,00
 • Brush Boot 3D Mesh met imitatiebont-voering - Back on Track
  Brush Boot 3D Mesh met imitatiebont-voering - Back on Track

  De Back on Track 3D Mesh Brushing Boots met imitatiebont-voering bieden een unieke combinatie van bescherming, kwaliteit en welzijn. De zachte neopreen met shock-absorberende open mesh buitenlaag maakt de beschermers zeer ademend.

  € 59,50
 • -10%

  Brush Boot 3D Mesh - Back on Track
  Brush Boot 3D Mesh - Back on Track

  De Back on Track 3D Mesh Brushing Boots bieden een unieke combinatie van bescherming, kwaliteit en welzijn. De zachte neopreen voering met shock-absorberende open mesh buitenlaag maakt de beschermers zeer ademend.

  € 53,00 € 47,50
 • -10%

  Brush Boot 3D Mesh - Back on Track
  Brush Boot 3D Mesh - Back on Track

  De Back on Track 3D Mesh Brushing Boots bieden een unieke combinatie van bescherming, kwaliteit en welzijn. De zachte neopreen voering met shock-absorberende open mesh buitenlaag maakt de beschermers zeer ademend.

  € 53,00 € 47,50
 • Beenbeschermers Royal - Back on Track
  Beenbeschermers Royal - Back on Track

  De beenbeschermer Royal is dé oplossing voor mensen die het gebruik van klei om de benen te omslachtig vinden. De werking van de Royal beenbeschermer is gelijk aan klei, maar veel gemakkelijker in gebruik.

  € 96,00
 • Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer
  Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer

  Populaire beenbeschermers met sterke, elastische klittenbandsluiting. De binnenzijde is gevoerd voor een goede afvoer van de hitte. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid.

  € 31,50
 • Harry's Horse Beenbeschermers Air Mesh Pro (achter)
  Harry's Horse Beenbeschermers Air Mesh Pro (achter)

  Prachtige beenbeschermers met een perfecte pasvorm rondom het been en de kogel voor optimale bescherming. Met sterke, elastische sluitingen, knopsluitingen, en ventilatiegaten voor ventilatie en beluchting.

  € 60,95
 • Harry's Horse Peesbeschermers Air Mesh Pro (voor)
  Harry's Horse Peesbeschermers Air Mesh Pro (voor)

  Prachtige peesbeschermers met een perfecte pasvorm rondom het been en de kogel voor optimale bescherming. Met sterke, elastische sluitingen, speciale knopsluitingen en ventilatiegaten voor ventilatie.

  € 57,95
 • Harry's Horse Peesbeschermers Percy Air
  Harry's Horse Peesbeschermers Percy Air

  Prachtige peesbeschermers met een perfecte pasvorm. Met sterke, elastische sluitingen. Door de speciale knopsluiting is er geen klittenband nodig. De "metal mesh" ventilatiegaten in de schaal zorgen voor ventilatie en beluchting.

  € 47,95
 • Harry's Horse Kogelbeschermers Percy Air
  Harry's Horse Kogelbeschermers Percy Air

  HARRY'S HORSE KOGELBESCHERMERS PERCY AIRPrachtige kogelbeschermers welke zich kenmerkt door een uitstekende pasvorm. Vervaardigd uit hoogwaardig TPU-materiaal.

  Afgewerkt met druk-sluitingen (2). Dus geen problemen met loslatend…

  € 35,00
 • Back on Track Springschoen Performance
  Back on Track Springschoen Performance

  De springschoenen Performance zijn anatomisch gevormd voor een perfecte pasvorm. Het versterkte materiaal aan de buitenkant beschermt de kroonrand bij het aantikken aan de achterkant van de voet, de kroonrand en de hoef zelf.

  € 58,90
 • Back on Track Springschoenen
  Back on Track Springschoenen

  Deze springschoenen zijn ideaal bij problemen met het hoefbeen of kroonrand omdat ze de doorbloeding in de hoeven verhogen.

  € 44,90
  1 - 21 van 26 resultaten
 • 1
 • 2
© 2020 - 2024 Equinto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel